* DAnceTime.ro * Cursuri de dans de societate * Dansuri latino * Dans sportiv *

Primele lectii de dans, primele impresii

Despre grupe, program, nivelul la care sa te inscrii, echipament ... Iti raspund cursantii, administratorii forumului, instructorii

Primele lectii de dans, primele impresii

Postde către Admin pe 13 Mar 2008, 16:23

Deja ai facut primii pasi la primele lectii de dans. Probabil ca o parerea cat de mica ti-ai facut deja. A fost greu, usor, frumos, relaxant? Esti genul celui / celei ce povesteste, se exprima ? Ideea acestui topic este "Ghidul incepatorului scris de voi, cursantii"

Pregatim si noi un articol pe aceasta tema "Ghidul incepatorului", apare in curand. "Ghidul incepatorului" se doreste a fi un mic ghid de ajutor pentru cei ce vor sa stie din timp cum sa depaseasca mai repede diverse situatii ce pot aparea sau greseli frecvente ale incepatorilor ...., pentru ca la final sa poata spune: STIU SA DANSEZ.

Vrei sa impartasesti cu noi impresiile tale de la primele lectii de dans? A fost greu, usor, frumos, relaxant ?

P.S. 08.04.2008: A aparut "Ghidul incepatorului scris de noi", poate fi gasit aici http://www.dancetime.ro/p-120-ghidul_incepatorului_in_dans.html
Admin
Site Admin

Posturi: 57
Autentificat: 07 Feb 2008, 23:37

Re: Primele lectii de dans, primele impresii

Postde către marcel pe 16 Mar 2008, 00:33

daca nimeni nu indrazneste sa sparga gheata, o voi face eu daca tot m-am inscris "cu ajutooorul iubitei mele mele" la cursuri
Acum ca au trecut trei sedinte, greu nu mi se pare cu pasii dar mai greu mi se pare cu muzica si sa ma misc repede.
Instructorul ne-a explicat pana acum cativa pasi la cha-cha si vals si dar inca nu ne-a invatat ce e cu muzica (zice ca-i o legatura intre pasi, numaratoare si melodii) si ne-a promis ca ne invata si pe noi, dar "sa avem putina rabdare".

Trebuie sa fug, mai vorbim
marcel

Posturi: 5
Autentificat: 16 Mar 2008, 00:22

Postde către Admin pe 18 Mar 2008, 01:25

marcel scrie:daca nimeni nu indrazneste sa sparga gheata, o voi face eu daca tot m-am inscris "cu ajutooorul iubitei mele mele" la cursuri
Acum ca au trecut trei sedinte, greu nu mi se pare cu pasii dar mai greu mi se pare cu muzica si sa ma misc repede.
Instructorul ne-a explicat pana acum cativa pasi la cha-cha si vals si dar inca nu ne-a invatat ce e cu muzica (zice ca-i o legatura intre pasi, numaratoare si melodii) si ne-a promis ca ne invata si pe noi, dar "sa avem putina rabdare".

Trebuie sa fug, mai vorbim

Multumim pentru ca ai indraznit Marcel si ai spart gheata, o sa deschidem in curand un topic in care vom explica care este legatura intre ritm, pasii si 'numaratoarea' instructorului. Dar instructorul are dreptate este prea devreme sa va explice dupa trei sedinte aspectul asta, prima data se invata pasii ...
Admin
Site Admin

Postde către Admin pe 18 Mar 2008, 01:53

Vorbeam in seara aceasta cu Florin, unul dintre cursantii ce au inceput miercurea (20.45) trecuta orele de dans ... Imi povestea despre cum se simte inainte de lectie si dupa ce a dansat, despre cat chef are sa vina la cursuri dupa o zi intreaga de munca ....
Raspunsul sau nu il voi cita aici pentru ca aici este topicul vostru - "Ghidul incepatorului povestit de voi, cursantii" - si l-am rugat pe el sa va scrie ...
multumim Florin,
Admin
Site Admin

Postde către Florin Borta pe 24 Mar 2008, 01:16

Salutare,

Intotdeauna am admirat persoanele care stiu "cu adevarat" sa danseze.
Si mi-am dorit sa fiu unul dintre ele.
Cunoasterea pasilor de dans iti da mare incredere in tine.
Pe langa acest aspect, dansul reprezinta o modalitatea frumoasa de petrecere a timpului liber.
In plus, orele de dans presupun miscare (sport) dar si multa distractie. :lol:

Cu totii ne confruntam cu problema timpului. Eu merg la dansuri de la ora 20:45, pentru a avea timp suficient de ajunge de la birou la sala de dans.
Recunosc ca este putin tarziu (ca timp), dar alegerea e relativ simpla: voi ce ati alege intre un lucru frumos si instructiv si orice altceva?
Nu sunt multe lucruri interesante de facut de la acea ora, deci pentru mine alegerea a fost destul de usoara.
Totusi, ai nevoie si de vointa si pasiune pentru a duce la bun sfarsit lucrurile.

Numai bine,
Florin
Florin Borta

Posturi: 2
Autentificat: 24 Mar 2008, 00:36

Următorul

Înapoi la Forum cu intrebari despre cursuri ...