* DAnceTime.ro * Cursuri de dans de societate * Dansuri latino * Dans sportiv *

Scena perfecta de dans

Iunie 2010.
Ne propunem ca din luna in luna sa-i premiem pe cei doresc sa urmeze cursuri de dans la DAnce Time. Va rugam intrati si castigati >>>

Scena perfecta de dans

Postde către Admin pe 13 Mar 2008, 02:43

....
Imagine

Felicitari, esti foarte aproape sa castigi abonamente 4 gratuite la cursuri de dans DAnce Time!

Daca cumva nu ai citit conditiile de participare o poti face aici:http://www.dancetime.ro/p-77-Concurs.html
Daca le-ai citit iti uram succes si speram sa ne surprinzi cat mai mult cu talentul tau.

23 martie: Primul castigator al concursului este aadriana, postul nr. 4.

27 martie: Premiul nr. 2 a fost castigat de c_andra, postul nr. 25. Premiul nr. 3 a fost castigat de ana-maria, postul nr. 19.

17 aprilie: Premiul al 4-lea a fost castigat de Roman Nicoleta, postul nr. 45. Te rugam sa ne contactezi telefonic, 0726 328 891, pentru a intra in posesia premiului.

CONCURSUL S-A INCHEIAT!
Admin
Site Admin

Posturi: 57
Autentificat: 07 Feb 2008, 23:37

Re: Scena perfecta de dans

Postde către daniela pe 13 Mar 2008, 02:52

Scena perfecta de dans....usor de raspuns...1 ianuarie in sala Operei de la Viena, dupa concertul de Anul Nou...imbracata intr-o rochie vaporoasa si foarte eleganta, poate chiar retro, alaturi de partenerul meu de dans...traind la maxim si miscandu-ne de parca am pluti pe fiecare acord al muzicii familiei Strauss...
daniela

Posturi: 6
Autentificat: 13 Mar 2008, 02:49

Postde către gabriola pe 13 Mar 2008, 02:57

Eu,el si muzica inimii lui...nu cred ca e mai este nevoie de ceva...dragostea este o muzica pe care poti dansa...orice,oricat,oricand si oriunde... ;)
gabriola

Posturi: 4
Autentificat: 13 Mar 2008, 02:55

Postde către Igor pe 15 Mar 2008, 03:33

gabriola, ce ai spune , daca pe langa sentimentul unic al dragostei si sub muzica acestui sentiment
sa dansati un "vals lent" sau dansul dragostei "rumba" ?
pasiunea si dragostea vor fi sursa energiei, iar DANCETIME te va ajuta sa exteriorizezi acest sentiment
cat mai gratios
Ultima oară editat de Igor pe 16 Mar 2008, 04:14, editat 1 dată în total
Instructor DANCETIME
Igor

Posturi: 3
Autentificat: 14 Mar 2008, 03:08

Postde către aadriana pe 15 Mar 2008, 06:43

Scena perfecta de dans.....este relatarea cuiva despre primele lectii de tango, o relatare plină de vitalitate, de prospeţime ce exprima "delirul" in doi in acorduri de Tango .... "Ce stiam eu despre tangoul argentinian? Mai nimic. Venisem la cursul de dans cu doua lucruri: scena de tango din Parfum de femeie (filmul din 1992 al lui Al Pacino pe care, daca nu l-ati vazut, trebuie neaparat sa-l vedeti) si entuziasmul prietenei mele Monica.
Dincolo de ferestre, noaptea....... lectia a început la opt si jumatate seara, dupa o zi întreaga de munca. Am in memorie si acum fetele dansatorilor- unele aratau urme de oboseala dar toti erau atât de prinsi în dans încât nu m-am indoit o clipa ca ar avea gânduri de mers acasa sa lâncezeasca în fata televizorului.
Lectia a inceput cu câtiva pasi, pe care noi, studentii, incercam sa-i imitam, mi-aduc aminte doar cuvintele instructorului : "Faceti ca voi, cum simtiti. Tangoul e un dans liber."
Poate ca trebuia sa ma gandesc mai mult la pasii de tango, dar mi-am adus aminte de scena aceea din Parfum de femeie, când Al Pacino prinde parfumul unei tinere femei pe care o invita apoi la dans. Tango. E atâta duiosie si tristete în scena aceea, amestecata cu atâta pofta înnoita de viata încât eu nu ma pot opri, de câte ori ma gândesc la ea, sa nu le simt pe toate trei. Nu e vorba doar de muzica sau de câtiva pasi bine alesi. Te face sa simti, tangoul.
Tangoul m-a învatat ca daca faci un lucru, trebuie sa-l faci cum trebuie. Sa mergi înainte, cu forta dar nu brutal, lejer dar nu neglijent, usor dar ferm. Instructorul s-a avântat pe parchet, tragând dupa el, cu gesturi sigure dar blânde, o începatoare ca si mine care, prinsa de pasiunea si siguranta cu care dansa el, l-a urmat cu usurinta."

Da, pofta de viata pe care ne-o da muzica...face din fiecare pas in ritm de dans o scena perfecta. Asa ca un batrân veteran orb, care ia câteva guri de viata proaspata cu câtiva pasi de tango... mie mi-ar fi de ajuns doar unul pentru a avea o scena perfecta de dans....

Adriana
aadriana

Posturi: 1
Autentificat: 15 Mar 2008, 05:33

Următorul

Înapoi la Concursuri DAnce Time. Premii in cursuri de dans DAnce Time.