Cursuri de dans copii Dans copii Dansuri copii Lectii de dans copii Taguri.

 

cursuri de dans, dansuri pentru copii si parinti dancetime.roOBIECTIVE, AVANTAJE, DESPRE CONDITIILE ORGANIZATORICE:

Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto din sala mai sus) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Dorim ca cei mici sa se obisnuiasca cu miscarea si sa se dezvolte intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata. Conceptul si metoda de predare DAnceTime fac ca orele de dans sa fie si distractive. Mihai Tarabugeac-Fondator.

Etape inscriere cursuri pentru parinti si cursuri de dans pentru copii 4-6 & 7-12 ani (in paralel cu copiii):

pasul a) sunati si rezervati locul la 0726 328 891, de luni pana sambata intre 10.00-20.00;
pasul b)finalizati inscrierea completand formular si achitand taxa de abonament prin virament sau numerar la sala de dans,
pasul c) inceperea ulteriora a copilului si a primului curs de dans cu grupa aleasa. Pentru a le faciliata copiilor o mai buna adaptare/acomodare la prima lectie este necesar ca sa veniti impreuna cu copiii la inscriere, inainte de incepere cu cateva zile.

promotie dans copii
La 01.12.2016 avem urmatoarele locuri disponibile (pentru parinti si copii in paralel) si te poti inscrie tu&copilul tau. 

Etape inscriere dansuri copii si parinti

pasul a) suni si rezervi - click aici date pentru contact; pasul b) vii in urmatoarele 2 zile pana la scoala de dans completezi formular, achiti taxa sau avans, pasul c) incepi ulterior curs de dans la grupa aleasa.


Grupa 13 - cursuri dans copii 4-6 ani + parinti in paralel - luni si miercuri de la 18.50, de luni, 05.12. Grupa in formare, verifica locurile disponibile telefonic.

Grupa 6 - cursuri dans copii 4-6 ani + parinti in paralel - program marti si joi, de la 18.00. Grupa in formare, sase locuri disponibile.

Grupa 11 - lectii dans copii 7-13 ani + parinti in paralel - program marti si joi de la 19.00. Verifica locurile disponibile telefonic.

Grupa 5 -curs de dans copii 7-13 ani + parinti in paralel - cursuri de dans luni si miercuri, de la 18.00. Opt locuri disponibile.

Grupa 4 - curs de dans copii 7-13 ani - cursuri de dans vineri de la 19.00 si sambata la 12.00.

cursuri dans copii - dans in bucuresti - dancetime.ro

Pentru a fi anuntat despre noi cursuri de dans la DAnceTime in grupe de 12 copii, cu alt program decat cel de mai sus << scrieti-ne aici-click-completati formularul iar raspundem in 24-48 ore; click >>cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralelCursuri de dans pentru parinti- cursuri particulare sau de grup in paralel cu copiii dumnevoastra! Cursurile de dans pentru parinti, fie particulare,fie in grup, includ dansuri latino&ballroom si/sau tango argentinian. Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.

Programa dansuri pentru copii & parintii - oferta DAnceTime-Bucuresti.


Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiindimbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-12 ani, unde va invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-12 ani. Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate si tango argentinian.

Durata cursului, preturi, modalitati de plata


Abonament modul LOTUS - reducere azi, - 11%, 496 lei 444 lei- modul de 16 sedinte/ 8 saptamani. Modalitati de plata: a) integral b) 2 transe egale de 50%. Abonamentele se achita in avans (numerer sau virament bancar).

Scoala de Dans DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.


Actualizat la 01/12/2016

cursuri dans copii

 

 

DAnsuri pentru copii
(de la 4 ani), parinti,
adulti single/perechi.

Copiii simt magia DAnceTime.

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD