Cursuri de dans copii Dans copii Dansuri copii Lectii de dans copii                     

 

OBIECTIVE, AVANTAJE, DESPRE CONDITIILE ORGANIZATORICE:

cursuri de dans, dansuri pentru copii si parinti dancetime.ro
Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto din sala in dreapta) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Dorim ca cei mici sa se obisnuiasca cu miscarea si sa se dezvolte intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata. Conceptul si metoda de predare DAnceTime fac ca orele de dans sa fie distractive, motivante si educative. Mihai Tarabugeac-Fondator.

Cursurile de dans pentru copii si parinti se desfasoara pe toata perioada anului. Facilitate la modulul de 8 saptamani- posibilitatea de recuperare a unei saptamani/2 sedinte. Se fac inscrieri pentru noile grupe ce incep intre 07-20.09.2017.

Se fac inscrieri pentru noile grupe ce incep intre 18-28.09.2017 pentru parinti si cursuri de dans pentru copii 4-6 & 7-12 ani (parintii sunt in paralel cu copiii, in sala nr.2). Beneficiaza si de promotie, daca te inscrii si achiti azi sau maine, 18.09.2017, participarea la curs se face de urmatoarele zile.

Etape inscriere:

pasul a) rezervati locul la 0726 328 891 (de luni pana sambata intre 10.00-20.00).

pasul b) finalizati in urmatoarele 24-48 ore inscrierea venind la sala de dans impreuna cu copilul dvs. Finalizarea inscrierii presupune completarea formularului si achitarea taxei la sala de dans,
pasul c) inceperea ulteriora a primului curs de dans cu grupa aleasa. Va rugam ca la inscriere
la scoala de dans sa veniti impreuna cu copilul dvs, sa ii facilitam o mai buna adaptare la prima lectie, sa vada sala, sa vorbim cu el.

Program dansuri copii si parinti-grupe:
cursuri dans copii - scoala de dans pentru copii DAnceTime - lectii dans copii in Bucuresti

Grupa 6 - cursuri dans copii 4-6 ani - program marti si joi, de la 18.00. Trei locuri disponibile din 10.

Grupa 13 - cursuri dans copii 4-6 ani + parinti in paralel - luni si miercuri de la 19:00. Patru locuri disponibile din 12.

Grupa 11 - lectii dans copii 7-13 ani + parinti in paralel - program marti si joi de la 19.00. Un loc disponibil din 12.

Grupa 5 - curs de dans copii 7-13 ani + parinti in paralel - cursuri de dans luni si miercuri, de la 18.00. Locuri indisponibile momentan. Puteti lasa o cerere telefonica si va anuntam cand se elibereaza.

Grupa 4 - curs de dans copii 7-13 ani - cursuri de dans vineri de la 19.00 si sambata la 12.00.

Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici<< scrieti-ne aici-click-completati formularul pentru anunt; click >>


cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralel

Cursuri de dans pentru parinti- cursuri particulare sau de grup in paralel cu copiii dumnevoastra! Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.

Programa dansuri pentru copii & parintii - programa completa DAnceTime o puteti citi la inscriere.


Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-12 ani, unde va invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-12 ani. Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici).

Durata cursului, preturi, modalitati de plata


Abonament modul LOTUS - bonus pentru abonamente achitate azi si maine - 11% reducere, 496 lei 444 lei - modul de 16 sedinte/ 8 saptamani. Modalitati de plata: a) integral b) 2 transe egale de 50%. Abonamentele se achita in avans (numerer sau virament bancar).

Scoala de Dans DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.


Actualizat la 18/09/2017

cursuri dans copii

 

 

DAnsuri pentru copii
(de la 4 ani)+ parinti,
adulti single/perechi.

Copiii simt magia DAnceTime.

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD