Cursuri de dans copii Dans copii Dansuri copii Lectii de dans copii  

 

OBIECTIVE, AVANTAJE, DESPRE CONDITIILE ORGANIZATORICE:

dansuri copii foto DAnceTime!
Cursuri de dans copii 4-6 si 7-13 ani + dans pentru parinti, in paralel cu ei, in sala nr.2, un serviciu nou Dance Time!

Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto in dreapta) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Dorim ca cei mici sa se obisnuiasca cu miscarea si sa se dezvolte intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata. Conceptul si metoda de predare DAnceTime fac ca orele de dans sa fie educative, distractive si consumatoare de energie. DAnceTime are o experienta de 12 ani, fiind infiintata in 2005.


cursuri dans copii bucuresti
INSCRIERI DESCHISE ACUM, INCEPERE DE SAPTAMANA ACEASTA SAU VIITOARE. Ultimele 4 locuri ale grupelor ce debuteaza intre 21-30.04.2018 modulele de 8 saptamani/ 16 sedinte/ 2 sedinte/ saptamana pentru copii si parinti in paralel, PROGRAMA & PROGRAM VIZIBIL MAI JOS!

PROMO COPII INSCRISI INTRE 21-24.04.2018, O SAPTAMANA IN PLUS LA MODULUL DE 16 SEDINTE.

Cursurile de dans pentru copii de la DAnceTime, pentru parinti smart si copii si mai smart! Prin metoda de predare dezvoltam 4 tipuri de inteligenta pentru o dezvoltare fizica-motrica si emotionala excelenta...

Pasii necesari pentru inscriere- participare sunt:

cursuri de dans, dansuri pentru copii si parinti dancetime.ro

pasul a) rezervati locului la 0726 328 891 (de luni pana sambata intre 10.00-20.00). Daca nu mai puteti ajunge la rezervare va rugam sa anuntati telefonic. NOTA: Rezervarea este valabila 1-2 zile pana la finalizarea inscrierii.

pasul b) vizita la sala de dans impreuna cu copilul dvs pentru finalizare inscrierii/completarea formular, achitare. Nota: este bine sa veniti impreuna cu copilul dvs la scoala de dans, sa ii facilitam o mai buna adaptare la prima lectie.

pasul c) inceperea ulteriora a primului curs de dans

Program grupe dansuri copii si parinti - de 12 locuri:
cursuri dans copii - scoala de dans pentru copii DAnceTime - lectii dans copii in Bucuresti

7 - 13 ani

Grupa 5 - curs de dans pentru copii + cursuri pentru parinti in paralel - cursuri de dans luni si miercuri, intre 18.00-19:00. Patru locuri disponibile din 12.

Grupa 11 - lectii dans copii + grupa adulti&parinti in paralel - program marti si joi de la 19.00. Un loc disponibil din 12.

Grupa 4 - curs de dans copii - program vineri 19:00 & sambata de la 11:00. Zero locuri disponibile din 12. Vrei sa te anunta cand se elibereaza un loc-doua? Suna la DanceTime sau scrie-ne<< click aici >>

 

4 - 6 ani


Grupa 6 - cursuri dans copii + ore particulare pentru parinti in paralel - program marti si joi, de la 18.00. Un loc disponibil din 12.

 

Grupa 13 - cursuri dans copii + grupa adulti/parinti in paralel - luni si miercuri de la 19:00. Patru locuri disponibile din 12. 


 

Grupa 8 - cursuri dans copii - program luni si miercuri de la 17:00. Numar de locuri disponibile in timp real - telefonic.

Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici<< scrieti-ne aici-click-completati formularul pentru anunt; click >>


cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralel

Cursuri de dans pentru parinti- cursuri particulare sau de grup in paralel cu copiii dumnevoastra! Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.

Programa dansuri pentru copii & parintii - programa completa disponibila la sediul scolii.


Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-12 ani, unde va invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-12 ani. Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici).

Durata cursului, preturi, modalitati de plata

Oferta speciala promotionala pentru abonamente achitate intre 21-24.04.2018, o saptamana in plus pentru tine la modulul de 16 sedinte.


Abonament LOTUS -

modul de 16 sedinte-8 saptamani 18 sedinte-9 saptamani/2 sedinte/saptamana-

499 lei.

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans.

Modalitati de plata: a) integral b) 2 transe egale de 50%. Abonamentele se achita in avans (numerer sau virament bancar).

Abonament DELFIN * jumatate de modul – tarif 299 lei – 8 sedinte/4 saptamani.

Scoala de Dans DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.


Actualizat la 20/04/2018

cursuri dans copii

 

 

DAnsuri pentru copii
(de la 4 ani)+ parinti,
adulti single/perechi.

Copiii simt magia DAnceTime.

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD