Cursuri de dans copii Dans copii Dansuri copii Lectii de dans copii  

 

OBIECTIVE, AVANTAJE, DESPRE CONDITIILE ORGANIZATORICE:

cursuri de dans Bucuresti - foto sali de dans
Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto  in dreapta) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Dorim ca cei mici sa se obisnuiasca cu miscarea si sa se dezvolte intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata. Conceptul si metoda de predare DAnceTime fac ca orele de dans sa fie educative, distractive si consumatoare de energie. DAnceTime are o experienta de 12 ani, fiind infiintata in 2005.  

cursuri de dans, dansuri pentru copii si parinti dancetime.rodansuri copii foto DAnceTime!
Cursurile de dans pentru copii ! Prin metoda noastra dezvoltam 3 tipuri de inteligenta pentru o dezvoltare fizica-motrica si emotionala excelenta. La modulul de 8 saptamani DAnceTime va ofera facilitatea de a recupera o saptamana/2 sedinte la alta grupa. 

Azi la DAnceTime se fac inscrieri pentru noile grupe 4-6 si 7-12 ani, cursuri de dans pentru copii + miscare&dans pentru parinti (parintii sunt in paralel cu copiii, in sala nr.2, - ore de grup/private, dupa caz). Oferta speciala: pentru inscrierile efectuate aziduminica, 12.11.2017 si maine 13.11.2017, poti beneficia de un bonus din partea noastra de - 11% la modul, participarea la curs se face de urmatoarele zile.

Modalitati participare: pasul a) rezervati locul la una din grupele de mai jos: 0726 328 891 (de luni pana sambata intre 10.00-20.00). 

pasul b) veniti in urmatoarele 2 zile, la sala de dans impreuna cu copilul dvs.Finalizarea inscrierii presupune completarea formularului si achitarea taxei la sala de dans,
pasul c) inceperea ulteriora a primului curs de dans cu grupa aleasa. La inscriere
la scoala de dans este bine sa veniti impreuna cu copilul dvs, sa ii facilitam o mai buna adaptare la prima lectie, sa vada sala, sa vorbim cu el, sa vedem cat este de emotiv sau sociabil este.

Program grupe dansuri copii si parinti-grupe mici, de 12 locuri:
cursuri dans copii - scoala de dans pentru copii DAnceTime - lectii dans copii in Bucuresti

7 - 13 ani

Grupa 5 - curs de dans  pentru copii + ore particulare parinti in paralel - cursuri de dans luni si miercuri, de la 18.00. Patru locuri disponibile.

Grupa 11 - lectii dans copii + grupa adulti&parinti in paralel - program marti si joi de la 19.00. Un loc disponibil din 12.

Grupa 4 - curs de dans copii  - program vineri 19:00 & sambata de la 11:00. Un loc disponibil din 12.

4 - 6 ani

Grupa 13 - cursuri dans copii + grupa adulti/parinti in paralel - luni si miercuri de la 19:00. Patru locuri disponibile din 12.

Grupa 6 - cursuri dans copii  + ore particulare / grupa pentru parinti in paralel - program marti si joi, de la 18.00. Un loc disponibil din 12.

Grupa 8 - cursuri dans copii - program luni si miercuri de la 17:00.

Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici<< scrieti-ne aici-click-completati formularul pentru anunt; click >>


cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralel

Cursuri de dans pentru parinti- cursuri particulare sau de grup in paralel cu copiii dumnevoastra! Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.

Programa dansuri pentru copii & parintii - programa completa DAnceTime o puteti citii la cerere  la inscriere.


Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-12 ani, unde va invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-12 ani. Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici).

Durata cursului, preturi, modalitati de plata


Abonament modul LOTUS - bonus pentru abonamente achitate azi si maine - 11% reducere, 496 lei 444 lei - modul de 16 sedinte/ 8 saptamani. Modalitati de plata: a) integral b) 2 transe egale de 50%. Abonamentele se achita in avans (numerer sau virament bancar).

Scoala de Dans DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.


Actualizat la 14/11/2017

cursuri dans copii

 

 

DAnsuri pentru copii
(de la 4 ani)+ parinti,
adulti single/perechi.

Copiii simt magia DAnceTime.

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD