Cursuri de tango argentinian, tango argentinian, lectii de tango argentinian in Bucuresti

 

Bine ati ajuns aici dragi iubitori ai tango-ului argentinian!

prezentare sala de dans
Dorim, pe aceasta cale, sa va informam ca in curand vom incepe noi cursuri de tango argentinian unde se vor studia atat pasii de tango, de la simplu la complex, cat si tehnicile de LEADING care permit dansul improvizatie, facand astfel posibil dansul LIBER, spontan si spectaculos in acelasi timp. Dar vom incepe usor, de la ideea de tango si de la bazele tango-ului ajungand apoi pana la tango-ul argentinian cu diferentele sale. Participarea la aceste cursuri de dans , *n.b. numai la modulele de grup deĀ tango argentinian se face cu partener. Tango este un dans de pereche. Daca nu ai partener sau partenerul tau nu vrea sa participe solutia este sa urmezi ore doar tu si profesorul in sala de dans (ore particulare-detalii aici-click)

Tango -Sali de Dans Tango Argentinian Bucuresti

Momentan nu avem in desfasurare cursuri de grup, dar daca vrei sa vii in cel mai nou si frumos studio de dans din Bucuresti (vezi foto in dreapta) afla ca tinem ore particulare de tango argentinian pentru cupluri si cei single, fara partener.Ā Ā 


Lectiile particulare cuĀ program flexibil si instructor personal,Ā sunt de asemenea potrivite si daca dorestiĀ sa ai program flexibil (1-2-3-4 sedinte pe saptamana), sa inveti direct de la profesor si sa avansezi foarte repede in taineleĀ tango-ului (veti fi singuri inĀ sala de dans, fara alti cursanti).Ā Mai multe detalii despre lectii particulare va oferim telefonic sau cititi aici..


Fiind un dans de pereche am introdus participarea pentru Doamne numai impreuna cu partener la orele de grup. In situatia in care se inscriu Domni single, Doamnele ne pot lasa o cerere telefonic - vor fi trecute pe o lista de asteptare pentru orele de grup si anuntate despre numarul de barbati single inscrisi (daca exista).


Alte informatii utile:

Durata viitoarelorĀ cursuri de dans in grup unde se studiaza numai tango argentinian este pentru fiecare modul - 8 saptamani/ 16 sedinte. Numarul de participanti este de minim 5 perechi/maxim 5 perechi.

Abonamentul (449 lei) achita in numerar sau prin OP inainte cu cateva zile de incepere. Se poate opta si pentru abonament lunar (259 lei), 4 saptamani/8 sedinte. Participarea la aceste module doar cursuri de tango argentinian in grup se face cu partener. Sau exista inca o solutie sa vii la cursuri mixte de dans in grup, cu mai multe stiluri, gandite pentru oameni single, fara partener de dans!

Cat timp se pot urma lectii de tango?Cel putin un an, sunt 5 module in total.

Cum participi? Cum ai locurile asigurate?

a) primul pas este rezervarea telefonica (clic);
pasul b) este vizita la
sala de dans (numai seara) pentru completarea formularului de inscriere si achitarea cursului.

Preferi noi cursuri de dans tango argentinian la DAnceTime in grupe de 10 persoane cu alt program decat cel de mai sus te ajuta?<< scrieti-ne aici-click, completati formularul si va tinem la curent, click>>


Actualizat la 31/10/2017

Tango argentinian

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD