Cursuri de dans | Video | Scoala de DAns DAnceTime | Video 1 pasi de merengue

 

Esti aici: Home Galerie Video > A. Galerie cu cursuri din sala DAnce Time > Pasi de merengue, video 1

Pasi de merengue, a doua sedinta la grupa de incepatori cu programul marti si joi de la 19.25. In imagini Daniel, Cristina, SuQin, Bogdan, Alexandra, Lucia si Raluca.

Merengue este un dans usor de invatat, chiar foarte usor si distractiv. Se preteaza pentru ringurile de dans mici si inghesuite, isi are originea in Republica Dominicana si alaturi de salsa face parte din categoria dansuri latino-americane.

Un alt dans latino-american este tango, (cursuri de tango argentinian) un dans care se invata la aceste cursuri de dans chiar la nivelul incepator. Tangoul a apărut întâi în suburbiile din Buenos-Aires, fiind un dans al localnicilor, în principal emigranţi, care găseau prin acesta o modalitate de a-şi alina suferinţele şi de a-şi exprima pasiunile. Muzica de tango era simplă, menită doar să acompanieze versurile care exprimau bucurie, iubire sau tristeţe. Dansul era simplu şi monoton, se întâlnea pe străzi, spelunci şi case de toleranţă. Deoarece numărul femeilor erau redus, cuplurile de dansatori erau formate frecvent numai din bărbaţi. La începutul secolului XX, pătrunde în Europa, în Franţa, unde este privit iniţial ca un dans exotic şi acceptat cu greu de înalta societate. Interesul pentru tango se manifestă în oraşe precum Paris, New York şi Londra, fapt ce va face ca varietatea paşilor să crească. Din saloanele de dans pariziene, tango-ul revine în Argentina ca dans de societate şi este acceptat chiar şi de aceia care îl apreciau iniţial drept vulgar şi indecent. Tu cand vii la cursuri de dans tango, miscare si relaxare la DanceTime,Bucuresti?


Actualizat la 25/02/2015

video 1 cu pasi de merengue

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD