valsul miresei cursuri de dans nunta dansuri nunta pasi de vals valsul mirilor  

 
Vals vienez Valsul miresei

INTRO SI MOTIVATIE: Mai sunt cateva luni,saptamani sau zile pana la nunta ta? Stii ca trebuie sa faci ceva ca sa inveti cativa pasi de dans?

Doresti sa te descurci onorabil fara sa ai sau sa dai batai de cap celui drag tie?

Vrei sa te scapam de griji si emotii?

Atunci apelati la Scoala de Dans DAnceTime. Experienta acumulata din 2005 ne recomanda.


valsul miresei

Oferta speciala la pachetele cu sedinte multiple, ce includ si Valsul miresei-Vals vienez - pentru inscrierile efectuate azi si maine, intre 16 - 25 %.

Vino cu melodia ta, noi iti facem coregrafia, veti fi singuri in sala de dans, fara alti cursanti, nu cum se intampla in alte locuri din Bucuresti. La DAnceTime programul cursurilor particulare poate fi agreat impreuna intre orele 09-22:00 si sambata 10-16. DAnceTime ofera inca din anul 2005 lectii de dans speciale pentru nunta in sali de dans fara praf, fara inghesuiala, cu instructori dansatori profesionisti, calmi si cu rabdare. Salile de dans sunt vizibile in foto mai jos.

Recomandarea DanceTime. Pentru rezultate si naturalete in miscare iti recomandam daca mai ai mai multe luni pana la nunta sa incepi/urmezi cursuri de dans de grup cu mai multe dansuri printre care si valsul (la noi grupele sunt de 10 persoane). Dragi miri, experienta acumulata in cei peste 11 ani de activitate ne face sa dam a doua recomandare gratuita: sa incepeti mai din timp cursurile, 2-3 luni ar fi recomandat, pentru ca repetitia este si mama invatarii dansurilor si a miscarii naturale pe ringul de dans unde toata lumea va fi cu ochii pe tine.

valsul miresei, lectii valsul miresei, valsul miresei curs domiciliuCe se invata: Mirii si nasii pot invata dansuri ca valsul vienez, dansuri latino-americane, dansuri populare romanesti, clasice, disco, Salsa, Bachata, Tango Argentinian. Conditiile sunt excelente iar salile de dans arata exact ca in foto din dreapta.Stilul
vals vienez este din punct de vedere al traditiei baza pentru valsul miresei din seara nuntii si ar trebui sa fie invatat pentru ca se va dansa si cu nasii/parintii/socrii. Totusi de-a lungul celor 11 ani de activitate DAnceTime ne-au trecut pragul perechi ce au preferat sa deschida nunta pe alte melodii si stiluri de dans ca tango, latino-americane, disco, bachata, salsa, rock`n`roll sau dansuri moderne-streetdance. Alte perechi au preferat sa faca un colaj ce include vals vienez, putem a discuta preliminar propunerile. In anul 2017 sunt in trend colajele din mai multe dansuri pe diverse stiluri de dans. Putem crea coregrafii simple dar de efect, dinamice sau lente si pline de iubirea din voi.

Abonamente - pachete lectii particulare orar 10 - 22, disponibile la sediu, in functie de numarul de dansuri, tipul lor si orele de desfasurare.

 

Articole ajutatoare:
Top 9 melodii pentru valsul miresei - click
Cum sa alegi melodia nuntii in functie de personaliate si de efectul pe ringul de dans - click

Cum se face inscrierea? Apelati-ne.

pasul a) apelati numarul de telefon al scolii 0726 328 891 (intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00).

ALTE INFORMATII UTILE: La ultima lectie luati la dvs incaltamintea din seara nuntii. Daca aveti o melodie preferata luati-o cu dvs la sala. Anularea si reprogramarea unei lectii particulare se face cu 24 ore inainte.

valsul miresei vienez, lectii de valsul miresei

Dispunem si de dansatori profesionisti pentru nunta ta. Dansatorii DAnceTime au experienta intre 12-15 ani in concursuri nationale si internationale, ei fiind specializati pe dansuri latino-americane, modern, ballroom, traditionale romanesti, can-can, gypsy, charleston sau dansuri tematice anii 1920-1930-1960. Detalii la cererea. Ne gasiti aici pe FACEBOOK-CLICK

Nu uita: peste 40 stiluri de dans inveti cu noi pentru nunta ta sau pentru toata viata ta: Vals vienez-valsul miresei, dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Rock`n`roll, Tango, Bachata, Slow-fox, Jive, Samba; Tango Argentinian, disco, dansuri populare romanesti, dansuri de societate.Actualizat la 30/03/2018

Cursuri DAns Nunta Ta 2018-Clic

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD