cursuri de dans , cursuri de dans dance time

Scoala de Dans DANCETIME - din 2005-pentru cei ce doresc sa invete cum sa isi imbunatateasca stilul de dans, sa faca miscare, sa se relaeze, sa isi mentina tonusul, sa slabesca si sa socializeze.

Poate te intrebi cum sa alegi scoala ta din atatea scoli de dans. De cele mai multe ori ofertele in 2018 sunt multe, unele de calitate altele nu, unele cu cursuri tinute in sali de sport ale liceelor si in grupe de 25-30 persoane, iar noi stim ca asa nu vei avansa/invata.


cursuri de dans-scoala de dans dancetime

DanceTime cu noi si vei descoperi: cursuri de dans in grupe mici, de 10 persoane, in sali de dans special amenajate (vezi foto in dreapta) fara praf, fara inghesuiala cu instructori dansatori profesionisti-pedagogi excelenti, calmi si cu rabdare, precum si lectii de dans particulare (singuri in sala, fara alti cursanti) unde poti invata mai bine daca nu ai partener bucurandu-te de un orar flexibil agreat impreuna-cu detalii aici-click.

 


Prinde unul din ultimele locuri libere ale grupelor noi ce debuteaza din INTRE 20.08-21.08.2108 AUGUST 2018, alege de cand incepi, de saptamana aceasta sau de viitoare modulele de 16 sedinte/8 saptamani cu dansuri sud-americane *Salsa, Bachata, Cha-cha si dansuri de ballroom. Te vor initia instructori dansatori profesionisti, pedagogi calmi si cu rabdare. Locurile sunt de 10 persoane/grupa, sala de dans este noua, fara praf/inghesuiala, langa metrou Stefan cel Mare. Programul pentru adulti/miri este disponibil mai jos.

cursuri de dans

CUM TE INSCRII LA DANCETIME? pasul a) se rezerva locul telefonic la 0726 328 891 (apelabil de luni pana sambata intre 10.00-20.00). pasul b) vii sa vizionezi o lectie si sa finalizezi inscrierera daca ti-a placut prin completarea formularui si achitarea abonamentului; pasul c) incepi ulterior dansul la grupa aleasa.


PROGRAM: GRUPELE CE DEBUTEAZA IN CURAND SAU AU DEBUTAT CU MIX DE LATINO&BALLROOM ‚Äď PENTRU INCEPATORI ADULTI SI MIRI : NU TE AJUTA ORARUL DE MAI JOS? SCRIE-NE AICI >>¬†

click aici >> 

SI TE ANUNTAM  

 

Grupa 9 - cursuri de dans 

orar marti & joi de la 19:00. Patru locuri libere din 10.

 
cursuri de dans social - scoala de dans dancetime bucuresti

Grupa 8 - curs de dans incepatori - orar luni & miercuri de la 19:00. Au mai ramas doua locuri disponibile din 10.

Preferi un program flexibil agreat impreuna saptamanal si sa fi numai tu & instructorul/ea la curs? Solutia -descopera lectii particulare de dans, un serviciu premium cu multiple avantaje pentru tine - informatii aici click

Grupa 2 - cursuri de dans 

orar marti & joi de la 18:00. 

Locuri epuizate. 

Vrei sa te anuntam cand se elibereaza un loc-doua? Suna la Dance Time sau scrie-ne  

<< click aici  

>>


Grupa 3-   

cursuri de dans - vineri de la 19:00 & sambata de la 11.00

. Doua

 locuri libere din 10.

  

Grupa 1- 

cursuri de dans marti & joi de la 20:00. 

Locuri epuizate. 

Vrei sa te anuntam cand se elibereaza un loc-doua? Suna la Dance Time sau scrie-ne   

<< click aici   

>>

 


Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici>

Te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Completeaza formularul  aici<< click aici >>

 

Dansuri studiate, module si nivele de dificultate


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam pasi de baza, caracter, pozitie, sincronizare, leading din dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 - dansurile Red descoperi Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti si cursuri de dans tango argentinian, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare.


Abonamente.  Modalitati de plata.
Oferta speciala promotionala pentru abonamente achitate intre 06.08.2018-07.08.2018, o saptamana extra la modulul de 16 sedinte.

Abonament LOTUS -

modul de 16 sedinte-8 saptamani 18 sedinte-9 saptamani-

 499 lei.

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans.

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

Abonament DELFIN- tarif 299 lei - 8 sedinte/4 saptamani.

Facilitatea DAnceTime pentru dvs la modulul de 8 saptamani/16 sedinte: posibilitatea de a recupera o saptamana din modul.

Cursuri de dans in Bucuresti. Scoala de Dans DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare.Actualizat la 14/08/2018

cursuri dans adulti

 
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD