Inscrie-te la cursuri de dans la Scoala DanceTime. Asa arata sala de dansCursuri de dans DAnceTime in Bucuresti zona centrala, la granita dintre sector 1&2: cursuri de dans in grupe mici, de 10 persoane, in sali de dans special amenajate (vezi foto in dreapta) fara praf, fara inghesuiala cu instructori dansatori profesionisti-pedagogi excelenti, calmi si cu rabdare, precum si lectii de dans particulare unde poti invata intensiv bucurandu-te de un orar si dansuri flexibile agreate impreuna.

Persoanelor ce prefera un program flexibil (agreat impreuna), anumite dansuri dar si sa invete direct cu profesorul pentru ca duc lipsa de partener le recomandam - lectii particulare de dans - info aici click

Oferta speciala: pentru inscrierile efectuate azi si maine beneficiezi de un bonus din partea noastrea de - 11% la modul. O saptamana din modul poate fi recuperata, la alta grupa.

Program cursuri de dans de grup, grupe in formare ce debuteaza in 5-7 zile:

cursuri de dans social - scoala de dans dancetime bucurestiGrupa 3-

cursuri de dans: vineri de la 19:00 si sambata de la 10.00. Sase locuri libere din 10.


Grupa 1-

cursuri de dans pentru incepatori martea si joia de la 19:00. Locurile disponibile telefonic in timp real.


Grupa 2 - cursuri de dans incepatori

orar marti si joi de la 20:00. Doua locuri disponibile din 10.


Grupa 8 - curs de dans incepatori - orar luni si miercuri seara de la 19:00. Patru locuri disponibile din 10.

Cursuri de dans popular - detalii aici > click>

Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici>


Daca vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici<< scrieti-ne aici-click, completati formularul si va anuntam, click>>

Etape inscriere:

pasul a) rezervi locul la 0726328891 (am decis ca vom tine rezervarea telefonica 24 ore - maxim 48 ore pana la finalizarea inscrierii) pasul b) finalizezi inscrierea, completezi formularul si achiti taxa de curs; pasul c) incepi ulterior dansul cu grupa ta.

Dansuri studiate, module si nivele de dificultate


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam pasi de baza, caracter, pozitie, sincronizare, leading din dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Rock`n`roll si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 - dansurile Red descoperi Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Tango argentinian, Bachata, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti si cursuri de dans tango argentinian, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare.


Abonamente. Costuri .Modalitati de plata.
Promotie - 11% reducere azi si maine.

cursuri de dans - foto prezentare scoala de dans

Abonament LOTUS -

modul de 16 sedinte-8 saptamani -

449 399 lei.

Reducerea de - 11 %este promotionala si valabila azi si maine.

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans.

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

Abonament DELFIN- tarif 249 lei - 8 sedinte/4 saptamani.Cursuri de dans in Bucuresti. Scoala de Dans DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare.
Actualizat la 28/06/2017

cursuri dans adulti

 
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD