Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucuresti, dansuri populare

 
Cursuri de dansuri populare Bucuresti 18-80 ani


cursuri de dans popular
Oferim atat cursuri de dans popular in grup(in sala de dans din fotografie) cat si lectii de dans popular particulare, pentru voi sau nunta dumnevoastra, cu instructor personal si orar flexibil. Cursurile private se pot desfasura aproape in orice perioada a anului,programul lor fiind flexibil si agreat de comun acord.La orele de grup in clipa de fata se pot face rezervari  numai la grupa 10. 

Grupa 10 -     

cursuri de dans incepatori nivelul 1 - cursuri marti si joi de la orele 19.00,de joi 26.02.  

Numarul maxim de locuri in cadrul grupei este de 12 adulti. La 25 februarie 2015 mai sunt 5 locuri libere din cele 12.

dansuri populare bucuresti-cursuri de dans popular organizate de DanceTime
Cursul de dansuri populare este un CURS INTENSIV oraganizat in mai multe module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior. Este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscare ce compun dansurile, adaugarea unor elemente noi la fiecare repetitie, precum si invatarea unor dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de 2 luni participantii vor primi un Certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi un DVD cu ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului!


La aceste cursuri de dansuri populare - DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare sunt: Dansuri din zona Muntenia, Oltenia, Moldova,Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale – Bihor, Maramures, Oas, Fagarasde precum si dansuri din Banat. Daca participantii la curs isi doresc la cerere se pot invata si dansuri populare din celelalte zone ale tarii sau specifice pentru nunta lor. 

Participanti cursuri dans popular grupe: minim 12 persoane-maxim 12 persoane/grupa. Nu trebuie sa aveti pereche pentru a participa la cursul de dans popular, dar nici la celelalte cursuri organizate pe metoda de predare DAnceTime. Locul desfasurarii: sediul DAnceTime cu Coregraf si Profesor din Ansambluri renuminte national, lectii de dans popular in grup sau lectii particulare. 

DURATA CURSULUI Cursul incepe cu modulul de incepatori de 8 saptamani / 16 sedinte si continua pe aceiasi structura a modulelor de 2 luni, la cererea participantilor pana se ajunge la nivel intermediar/ avansat. Frecventa este de 2 ateliere dans popular - 2 h/saptamana. 

Durata cursului, preturi, modalitati de plata


Abonament LOTUS -    
curs modul de 16 sedinte/8 saptamani / 12 persoane/grupa -tarif redus cu 11%
intre 14.02- 08.03.2015, 
de la 449 lei la 399 lei.   

CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 – 90 ani. Grupele de lucru de maxim 12 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta - adulti / copii. 

  Contactati-ne AICI click >>>  


cum sa alegi cursul de dans  din atatea cursuri de dans din bucuresti
Cursuri de dans Bucuresti   
 -    

DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes. 


 


Actualizat la 25/02/2015

^Cursuri dans popular. Atelier nou de

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD