Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucuresti, dansuri populare

 

Cursuri de dansuri populare Bucuresti (miri si adulti)

foto cursuri de dans populare, lectii de dans popular adulti la scoala de dans dancetime

Oferim atat cursuri de dans popular in grup  cat si lectii de dans popular particulare, pentru voi sau nunta dumnevoastra, cu instructor personal si orar flexibil. Cursurile particulare se pot desfasura aproape in orice perioada a anului, au un program flexibil agreat de comun acord. La orele de grup in clipa de fata se pot face rezervari la grupa 11. Daca progamul nu te ajuta vezi si lectii particulare cu orar flexibil-click.

Cursul de dansuri populare este un CURS INTENSIV organizat in 5 module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior. Este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscare ce compun dansurile, adaugarea unor elemente noi la fiecare repetitie, precum si invatarea unor dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de 2 luni participantii vor primi un Certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi un DVD cu ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului!

Program adulti/ miri:

Grupa 11 -cursuri de dans incepatori nivelul 1 - curs dans popular pentru adulti si miri cu orar marti si joi, de la 18.00. Mai avem disponibile cinci locuri.

Grupa 10 - cursuri de dans incepatori nivelul 1 - curs dans popular pentru adulti si miri cu orar marti si joi, de la 18.30. Zero locuri disponibile.

Daca programul nu te ajuta acceseaza ore particulare cu program flexbil agreat impreuna intre 9-22 sau << scrieti-ne aici si completati formularul iar noi va vom putea anunta despre noile grupe pentru copii ce incep in 2-3 saptamani; click >>

Cum te inscrii-pasi necesari


pasul a) contacti-ne si faceti o rezervare (click aici date contact), pasul b) vii la sala si finalizam inscrierea, vizionezi o lectie. Achitare taxei se face in numerar la inscriere. Apoi nu mai ramane decat sa incepi cursul de dans popular.

La aceste cursuri de dansuri populare - DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare sunt: Dansuri din zona Muntenia, Oltenia, Moldova,Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale – Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri din Banat.

dansuri populare bucuresti-cursuri de dans popular organizate de DanceTime

Participanticursuri dans popular: minim 12 persoane-maxim 12 persoane/grupa. Nu trebuie sa aveti pereche pentru a participa la cursul de dans popular, dar nici la celelalte cursuri organizate pe metoda de predare DAnceTime.

Locul desfasurarii: sediile DAnceTime

Cat timp se pot urma lectii populare? Cel putin un an, sunt 5 module in total.

Fiecare modul are durata 8 saptamani / 16 sedinte si continua pe aceiasi structura a modulelor de 2 luni cu urmatoarele niveluri-incepatori 2, intermediari, avansati. Frecventa este de 2 ateliere dans popular - 2 h/saptamana.

Durata cursului, preturi, modalitati de plata

Abonament LOTUS - 399 lei pentru modul complet de 16 sedinte/frecventa 2 lectii saptamanal si 12 persoane/grupa. La acest abonament iti dam in plus acces gratuit la 2 ore de dans pentru invitatii tai. Modalitati de plata in avans prin numerar la sediu sau prin virament bancar. Poti opta la cerere si pentru achitare in 2 rate-avans si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului).
Abonament DELFIN-229 lei - pentru semimodul de 8 sedinte/frecventa 2 lectii saptamanal si 12 persoane/grupa.

CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 si 90 ani. Grupele de lucru de maxim 12 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta - adulti / copii.

Contactati-ne <<< AICI click >>> Cursuri de dans Bucuresti - DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes.


Actualizat la 30/06/2015

Noi cursuri de dans popular din

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD