Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucuresti, dansuri populare

 
dansuri populare bucuresti-cursuri de dans popular organizate de DanceTime

Cursuri de dansuri populare Bucuresti (miri si adulti).

Oferim atat cursuri de dans popular in grupe de maxim 10 persoane cat si lectii de dans popular (particulare), pentru voi sau nunta dumnevoastra, cu orar flexibil agreat impreuna. Cursurile particulare se pot desfasura aproape in orice perioada a anului, au un program flexibil agreat de comun acord.

Inveti sa joci, descoperi dansatorul din tine cu ajutorul lectiilor de dans in grupe mici, de 10 persoane, seara, dupa serviciul tau. Iti perfectionezi stilul de dans cu sprijinul nostru.


Ocupa unul din cele patru locuri disponibile ale grupei de 10 persoane .


Cursurile DAnceTime sunt tinute in grupe cu 10 persoane, cu trainerii- dansatori profesionisti, calmi si cu rabdare in sali de dans excelente, fara praf si inghesuiala (imagini foto in dreapta sus).

Cursul de dansuri populare este un CURS INTENSIV organizat in 5 module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior.

Salile sunt centrale special amenajate (vezi foto), fara praf, fara inghesuiala. Instructorii sunt dansatori profesionisti. Important! Grupele au 10 persoane, ca sa si inveti!

cursuri de dans popular- scoala de dans dancetime.ro

Este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscare ce compun dansurile, adaugarea unor elemente noi la fiecare repetitie, precum si invatarea unor dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de 2 luni participantii vor primi un certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi un DVD cu ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului!

In clipa de fata se pot face rezervari la grupele 11, 5 si 6.

Grupa 11 - de weekend, cursuri de dans popular incepatori nivelul 1 - pentru adulti si miri, orar vineri de la 19:00 si sambata de la 11:00. Verificati locurile disponibile telefonic.

Grupa 6 - lectii dans popular pentru adulti si miri program luni si miercuri de la 20:00. Doua locuri disponibile din 10.

Grupa 5 - cursuri de dans popular incepatori nivelul 1 - grupa de dansuri populare pentru adulti si miri, orar marti si joi, de la 20.00. Disponibilitate locuri, 2 locuri din 10.

Pentru a fi anuntat despre noi cursuri de dans la DAnceTime in grupe de 10 persoane, cu alt program decat cel de mai sus << scrieti-ne aici-click-completati formularul iar noi va vom putea anunta in maxim 48 ore; click >>


La aceste cursuri de dansuri populare - DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare sunt: Dansuri din zona Muntenia, Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale- Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri din Banat.

Participanti cursuri dans popular: minim 10 persoane-maxim 10 persoane/grupa.

Locul desfasurarii: sediile DAnceTime

Cat timp se pot urma lectii populare? Cel putin un an, sunt 5 module in total.

Fiecare modul are durata 8 saptamani / 16 sedinte si continua pe aceiasi structura a modulelor de 2 luni cu urmatoarele niveluri-incepatori 2, intermediari, avansati. Frecventa este de 2 ateliere dans popular - 2 h/saptamana.

Taxa abonament/module

Abonament LOTUS - de la 449 lei- modul de 16 sedinte/8 saptamani. Modalitati de achitare: in numerar la scoala de danssau prin virament bancar.

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

Abonament DELFIN- tarif 249 lei - 8 sedinte/4 saptamani.

CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 si 90 ani. Grupele de lucru de maxim 10 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta - adulti / copii.

Contactati-ne <<< AICI click >>> Cursuri de dans Bucuresti - DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes.


Actualizat la 20/05/2017

Cursuri de dans popular miri,adulti.

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD