Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucuresti, dansuri populare

 
Cursuri de dansuri populare Bucuresti 

Scoala de Dans DAnceTime: dansuri populare, cursuri dans popular romanesc si lectii dans popular adulti-dans popular bucuresti
Cum preferi sa inveti dans popular? In cadrul unor ore particulare cu instructor personal si orar flexibil sau in cadrul unor lectii de dans popular in grup? 

Grupa noua in formare (orar marti si joi de la 19), grupa are maxim 12 locuri,
pentru inscrieri:
verifici telefonic locul/locurile libere-click aici telefon >>> pasul b) rezervi locul 
pasul c)
 vii sa te inscrii. 
La inscriere se completeaza formularul de inscriere si se achita taxa de curs.  

Pentru inscriere si alte informatii suplimentare in afara celor de mai jos contactati-ne AICI click >>>  

Participanti cursuri dans popular grupe: minim 12 persoane-maxim 12 persoane/grupa. Nu trebuie sa aveti pereche pentru a participa la cursul de dans popular, dar nici la celelalte cursuri organizate pe metoda de predare DAnceTime. Locul desfasurarii: sediul DAnceTime cu Coregraf si Profesor din Ansambluri renuminte national, lectii de dans popular in grup sau lectii particulare. 

DURATA CURSULUI Cursul incepe cu modulul de incepatori de 8 sapatmani / 16 sedinte si continua pe structura modulelor de 2 luni, la cererea participantilor pana se ajunge la nivel intermediar/ avansat. Frecventa este de 2 ateliere dans popular - 2 h/saptamana. 

dansatori dans popular

Cursul de dansuri populare este un CURS INTENSIV oranganizat in mai multe module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior. Este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscare ce compun dansurile, adaugarea unor elemente noi la fiecare repetitie, precum si invatarea unor dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de 2 luni participantii vor primi un Certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi un DVD cu a ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului! 

Taxa abonament- primul modul de 16 sedinte (8 saptamani) 449 lei 359 (pret promotional de sarbatori valabil intre 10-15.12),la fel costa si urmatoarele. Modulul include si o lectie de evaluare de 30 minute cu instructor personal si sugestii pentru imbunatatirea calitatiilor tale de dansator cat mai repede. 

PROMOTIE  20% reducere la grupele de 12 persoane, valabila de vineri 21.11 si pana sambata 06.12.2014.(am prelungit promotia pana marti,16 dec). Te inscrii acum si poti incepe miscarea si dansul oricand .

La aceste cursuri de dansuri populare - DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare sunt: Dansuri din zona Muntenia, Oltenia, Moldova,Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale – Bihor, Maramures, Oas, Fagarasde precum si dansuri din Banat. Daca participantii la curs isi doresc la cerere se pot invata si dansuri populare din celelalte zone ale tarii sau specifice pentru nunta lor. 

CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 7 – 90 ani. Grupele de lucru de maxim 6 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta - adulti / copii. 

 

 

Scoala de Dans DAnceTime: dansuri populare, cursuri dans popular romanesc si lectii dans popular adulti-dans popular bucuresti

 

PROGRAMUL CURSULUI PENTRU ADULTI INCEPATORI SE POATE AFLA TELEFONIC -  AICI click >>>  Actualizat la 10/12/2014

dans popular romanesc cat si in

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD