Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucuresti, dansuri populare

 
dansuri populare bucuresti-cursuri de dans popular organizate de DanceTime

Cursuri de dansuri populare Bucuresti (miri si adulti). Salile sunt centrale special amenajate, fara praf, fara inghesuiala. Instructorii sunt dansatori profesionisti. Important! Grupele au 12 persoane, ca sa inveti!

Oferim atat cursuri de dans popular in grup cat si lectii de dans popular particulare, pentru voi sau nunta dumnevoastra, cu instructor personal si orar flexibil. Cursurile particulare se pot desfasura aproape in orice perioada a anului, au un program flexibil agreat de comun acord.

Cursul de dansuri populare este un CURS INTENSIV organizat in 5 module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior.

Este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscare ce compun dansurile, adaugarea unor elemente noi la fiecare repetitie, precum si invatarea unor dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de 2 luni participantii vor primi un Certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi un DVD cu ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului!

PROMO s-a prelungit! La multi ani Romania! La multi ani romani! La multi ani tuturor! Inscrieri online intre 01-03 ianuarie 2016 la modulul -curs de danscu 12 persoane pe grupa cu 10 % discount. Tot prin promotie iti oferim 2 invitatii gratuite pentru 2 prieteni/colegi de-ai tai la 2 cursuri de dans. La lectiile particulare cu program flexibil promotia este - 15 % reducere sau 4 lectii particulare gratuite la cumpararea unui pachet Lotus Fun&Joy, intre 01-03 ianuarie 2016.

Rezerva locul tau la 0726 328 891,dupa care sa ajungeti la sala intr-o seara, sa vizionezi, completezi formularul si sa achiti taxa de curs.

Program noi grupe ce incep in curand.

foto cursuri de dans populare, lectii de dans popular adulti la scoala de dans dancetime

Grupa 11 -cursuri de dans incepatori nivelul 1 - curs dans popular pentru adulti si miri cu orar marti si joi, de la 18.00. Mai avem disponibile cinci locuri din 12.

Grupa 9- cursuri de dans incepatori nivelul 1 - curs dans popular pentru adulti si miri cu orar luni si miercuri, de la 18.00.

Grupa 10 - cursuri de dans incepatori nivelul 1 - curs dans popular pentru adulti si miri cu orar marti si joi, de la 19.00. Zero locuri disponibile.

Daca programul nu te ajuta acceseaza ore particulare cu program flexbil agreat impreuna intre 9-22 sau << scrieti-ne aici si completati formularul iar noi va vom putea anunta despre noile grupe pentru copii ce incep in 2-3 saptamani; click >>


La aceste cursuri de dansuri populare - DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare sunt: Dansuri din zona Muntenia, Oltenia, Moldova,Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale- Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri din Banat.

Participanticursuri dans popular: minim 12 persoane-maxim 12 persoane/grupa. Nu trebuie sa aveti pereche pentru a participa la cursul de dans popular, dar nici la celelalte cursuri organizate pe metoda de predare DAnceTime.

dansuri populare

Locul desfasurarii: sediile DAnceTime

Cat timp se pot urma lectii populare? Cel putin un an, sunt 5 module in total.

Fiecare modul are durata 8 saptamani / 16 sedinte si continua pe aceiasi structura a modulelor de 2 luni cu urmatoarele niveluri-incepatori 2, intermediari, avansati. Frecventa este de 2 ateliere dans popular - 2 h/saptamana.

Taxa abonament/module

Abonament LOTUS - discount cadou -La multi ani-, 449lei 399 lei pentru modul 16 sedinte/2 luni. Promotie valabila intre 01-03.01.2016. Abonamentele se achita in avans (numerer sau virament bancar). Oferim posibiitatea de achitare in 2 rate.

Abonament DELFIN-249 lei - pentru jumatate din modul, 8 sedinte/o luna.


CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 si 90 ani. Grupele de lucru de maxim 12 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta - adulti / copii.

Contactati-ne <<< AICI click >>> Cursuri de dans Bucuresti - DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes.


Actualizat la 31/12/2015

Cursuri de dans popular. Promo. Grupe

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD