Cursuri de dans popular > Scoala de Dans DAnce Time > Cursuri de dans Bucuresti, dansuri populare

 
Cursuri de dansuri populare Bucuresti 18-80 ani

foto cursuri de dans populare, lectii de dans popular adulti la scoala de dans dancetime
Oferim atat cursuri de dans popular in grup (in sala de dans din fotografie) cat si lectii de dans popular particulare, pentru voi sau nunta dumnevoastra, cu instructor personal si orar flexibil. Cursurile particulare se pot desfasura aproape in orice perioada a anului, au un program flexibil agreat de comun acord. La orele de grup in clipa de fata se pot face rezervari  la grupa 10. Daca progamul nu te ajuta vezi si lectii particulare cu orar flexibil click aici sau scrie-ne un email si te anuntam noi cu noile grupe <  
>
 

Cursul de dansuri populare este un CURS INTENSIV organizat in mai multe module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior. Este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscare ce compun dansurile, adaugarea unor elemente noi la fiecare repetitie, precum si invatarea unor dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de 2 luni participantii vor primi un Certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi un DVD cu ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului!

UN NOU CURS INCEPE DE MARTI, 28.04.2015 - ORAR SI LOCURI DISPONIBILE AICI:
dansuri populare, lectii dans popular bucuresti -dancetime.ro
Grupa 10 -   

cursuri de dans incepatori nivelul 1 - curs dans popular pentru adulti cu orar marti si joi, de la 19.00. Mai avem disponibile,la 22.04, sapte 

locuri disponibile din cele

12. 
dansuri populare bucuresti-cursuri de dans popular organizate de DanceTimeLa aceste cursuri de dansuri populare - DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare sunt: Dansuri din zona Muntenia, Oltenia, Moldova,Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale – Bihor, Maramures, Oas, Fagarasde precum si dansuri din Banat. Daca participantii la curs isi doresc la cerere se pot invata si dansuri populare din celelalte zone ale tarii sau specifice pentru nunta lor. 

Participanti cursuri dans popular grupe: minim 12 persoane-maxim 12 persoane/grupa. Nu trebuie sa aveti pereche pentru a participa la cursul de dans popular, dar nici la celelalte cursuri organizate pe metoda de predare DAnceTime. Locul desfasurarii: sediul DAnceTime cu Coregraf si Profesor din Ansambluri renuminte national, lectii de dans popular in grup sau lectii particulare. 

DURATA CURSULUI SI A MODULELOR  Fiecare modul are durata 8 saptamani / 16 sedinte si continua pe aceiasi structura a modulelor de 2 luni cu urmatoarele niveluri-incepatori 2, intermediari, avansati. Frecventa este de 2 ateliere dans popular - 2 h/saptamana. 

Durata cursului, preturi, modalitati de plata

CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 – 90 ani. Grupele de lucru de maxim 12 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta - adulti / copii. 

  Contactati-ne AICI click >>>  


Cursuri de dans Bucuresti   
 -    

DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes. 


 


Actualizat la 22/04/2015

Noi cursuri de dans popular din

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD