Cursuri dans copii Bucuresti dansuri pentru copii si adulti (dans sportiv).

 
Scoala de dans dancetime- sala de dans nr. 1

Scoala de Dans DAnceTime este locul unde adultii si mirii, copiii si parintii lor urmeaza cursuri de dans pentru perfectionarea abilitatilor de dansator, pentru miscare, relaxare cat si pentru evenimente importante din viata personala (nunta, botez, petreceri onomastice).

De ce sa nu mai stai pe scaun si in 2018? Avantajele DAnceTime - o scoala de dans experienta de peste 12 ani in servicii cu dans&dansatori sunt:

- poti invata peste 30 tipuri de dans sub un singur acoperis, dans social cu aplicabilitate la petreceri/evenimente diverse.

Curs de dans pentru tine

- un numar mic de persoana in grupa este ideal, lucram cu doar 10 persoane/curs, nu lucram cu 25-30 persoane in sala.

- te vor indruma instructori de dans dansatori profesionisti pedagogi calmi si cu rabdare, fosti campioni in dans sportiv/latino. In plus cu noi, iti vei reface tonusul muscular, vei invata sa dansezi pentru nunta ta daca esti mire&mireasa, nas si nasa, iar daca esti adult nu vei mai sta pe scaun la nici un eveniment, petrecere cu dans si muzica latino, de societate, populara, salsa sau moderna.

- pentru ca Scoala de Dans social DAnceTime are experienta peste 12 ani, peste 10 000 mii de cursanti ne-au trecut pragul.

cursuri de dans Bucuresti - foto sali de dans

- locul si felul in care arata scoala de dans unde iti petreci timpul poate fi important, de aceea la noi vei gasi 2 sali de dans noi in aceiasi locatie, ele fiind speciale amenajate, fara praf si inghesuiala (vezi foto) cu tematica ,,relaxare,,.

- suntem usor accesibili, la 500 de metrii de metrou Stefan cel Mare/Pta Romana si Pta Victoriei, si daca vii cu masina, da gasesti locuri de parcare stradale. 

GRUPE PENTRU INCEPATORI DEBUTEAZA IN CATEVA ZILE, DIN 25.04 APRILIE 2018. Poti incepe, de saptamana aceasta sau saptamana viitoare, in functie de grupa si de numarul de locuri disponibil.

PROMO PENTRU ACHITARE INTRE 21 - 24.04.2018,O SAPTAMANA IN PLUS LA MODULUL DE 16 SEDINTE.


Prinde unul din ultimele locuri ale grupelor noi ce debuteaza din aprilie si mai module pentru adulti&miri de 16 sedinte/8 saptamani cu dansuri sud-americane *Salsa, Bachata, Cha-cha si dansuri de ballroom.

Descopera si serviciul premium de la DAnceTime cu program flexibil agreat impreuna (10-22) si unde esti singur in sala de dans cu profesorul/a - lectii particulare de dans - informatii aici click


Program grupe, cursuri de dans latino&ballroom pentru incepatori adulti + miri:


Scoala de Dans

Grupa 9 - cursuri de dans   

orar marti + joi de la 19:00. Doua locuri libere din 10. 

 

Grupa 11 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri de la 19:00 de miercuri,25.04.201. Patru locuri disponibile din 10. 


Grupa 2 - cursuri de dans  

orar marti + joi de la 18:00. 

Locuri epuizate.


Grupa 3-    

cursuri de dans - vineri de la 19:00 + sambata de la 11.00

. Doua

 locuri libere din 10.

  

Grupa 1-  

cursuri de dans marti + joi de la 20:00. Zero locuri disponibile din 10. Vrei sa te anuntam cand se elibereaza un loc-doua? Suna la Dance Time sau scrie-ne  

<< click aici  

>>


Grupa 8 - curs de dans incepatori - orar luni + miercuri de la 18:00, din mai 2018. Grupa de 10 persoane.


Cursuri de dans popular - detalii aici > click>

Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici>Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici << scrieti-ne aici-click, completati formularul si va anuntam, click>>


Dansuri, modulele si nivelele de incepatori, intermediari si avansati


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam notiuni primare dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 (numit si Red) - te invatam Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Bachata, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare din viata ta.

Taxa de curs/ modul. Modalitati de achitare.
Oferta speciala promotionala pentru abonamente achitate intre 21 -24.04.2018: o saptamana suplimentara la modulul de 16 sedinte.

Abonament LOTUS -

modul de 16 sedinte-8 saptamani 18 sedinte-9 saptamani-

499 lei.

Modalitati de achitare: virament sau numerar la scoala de dans.

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

Abonament DELFIN- tarif 299 lei - 8 sedinte/4 saptamani.

Facilitatea noastra pentru dvs la modulul de 8 saptamani/16 sedinte: posibilitatea de a recupera o saptamana din modul.

Scoala de Dans DAnceTime


Si te bucuri mai mult de viata ta! Scoala de Dans DAnceTime.

Cursuri de dans in Bucuresti pentru adulti, copii, miri si parinti

Cursuri de dans

Actualizat la 20/04/2018

Cauti cursuri de dans in grupe mici, cu

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD