Cursuri dans copii Bucuresti dansuri pentru copii si adulti (dans sportiv).

 
scoala de dans dancetime- sala de dans nr. 1

Scoala de Dans DAnceTime este locul unde adultii si mirii, copiii plus parintii lor urmeaza cursuri de dans pentru perfectionarea abilitatilor de dansator/e, miscare, relaxare dar si pentru evenimente importante din viata personala (nunta, botez, petreceri). Sala de dans DanceTime este special amenajata (foto in dreapta), fara praf/inghesuiala. Profesorii de dans sunt pedagogi excelenti, cu rabdare, fosti si actuali dansatori profesionisti, cu experienta de la 5-6 ani si pana la 11-12 ani pe ringul de dans si in concursuri de dans sportiv.

Persoanelor ce prefera un program flexibil (agreat impreuna), anumite dansuri dar si sa invete direct cu profesorul pentru ca duc lipsa de partener le recomandam - lectii particulare de dans - info aici click

Descopera dansatorul din tine cu ajutorul lectiilor de dans, urmeaza un curs de dezvoltarea personala non-formala prin dans la DAnceTime. Oferim un raport pret/calitate excelent, grupe mici de 10 persoane, nu cu 25-30 persoane, sala de dans noua, special amenajata, fara praf si inghesuiala (vezi foto), cu aer conditonat, instructorii dansatori profesionisti pedagogi calmi si cu rabdare.

In plus cu noi, iti vei reface tonusul muscular, vei invata sa dansezi pentru nunta ta daca esti mire&mireasa, nas si nasa, iar daca esti adult nu vei mai sta pe scaun la nici un eveniment, petrecere cu dans si muzica latino, de societate, populara, salsa sau moderna.

Oferta speciala: pentru inscrierile efectuate azi si maine beneficiezi de un bonus din partea noastrea de - 11% la modul. O saptamana din modul poate fi recuperata, la alta grupa.


scoala de dans dancetime - cursuri de dans social

Program grupe in formare cu incepere in 5-7 zile- cursuri de dans pentru incepatori adulti si miri:Grupa 1-

cursuri de dans pentru incepatori marti si joi de la 19:00. Patru locuri libere din 10.


Grupa 2 - cursuri de dans incepatori

orar marti si joi de la 20:00. Doua locuri disponibile din 10.


Grupa 3-

cursuri de dans, dansuri Orange: vineri de la 19:00 si sambata de la 10.00, grupa in formare. Verifica locurile disponibile telefonic. Grupele sunt de 10 persoane la noi, ca sa inveti.


Grupa 8 - curs de dans incepatori - orar luni si miercuri seara de la 19:00. Patru locuri disponibile din 10.


Cursuri de dans popular - luni si miercuri - detalii aici > click>

Cursuri de dans copii 4-13 ani + parinti in paralel - detalii click aici>

Etape inscriere :

pasul a) rezervi locul la 0726328891 (am decis ca vom tine rezervarea telefonica 24 ore - maxim 48 ore pana la finalizarea inscrierii) pasul b) finalizezi inscrierea, noi iti trimitem formularul pe email, il completezi si ni-l retrimiti impreuna cu dovada platii taxei de curs (virament, numarar, cu cardul) pasul c) incepi ulterior primii pasi de dans cu grupa ta.


Vrei sa te anuntam despre noi cursuri de dans la DAnceTime cu alt program decat cel de mai sus sau alta data de incepere? Atunci poti completa formularul de aici << scrieti-ne aici-click, completati formularul si va anuntam, click>>Scoala de Dans

Dansuri, modulele si nivelele de incepatori, intermediari si avansati


La modulul incepatori nivelul 1 te invatam notiuni primare dansurile Orange - 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Rock`n`roll si un dans de societate - Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 (numit si Red) - te invatam Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Tango argentinian, Bachata, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare din viata ta.

Preturi module. Modalitati de achitare. Promotie cu - 11% azi si maine.

Abonament LOTUS -

modul de 16 sedinte/8 saptamani -

449 399 lei.

Modalitati de achitare: virament, depunere bancara, numerar la scoala de dans sau CC.

La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

Abonament DELFIN- tarif 249 lei - 8 sedinte/4 saptamani.

Scoala de Dans DAnceTime


Si te bucuri mai mult de viata ta! Scoala de Dans DAnceTime.

Cursuri de dans in Bucuresti pentru adulti, copii, miri si parinti


Actualizat la 28/06/2017

Cursuri de dans de grup, cu doar 10

 


Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD