Lectii de dans > lectii particulare de dans: dansuri de societate & dansuri latino

 
lectii particulare de dans - scoala de dans
Vrei sa te simti mai bine, sa te relaxezi, sa inveti ceva util, placut si elegant? Vrei sa faci miscare impreuna cu cel drag/a tie dar si sa sa nu mai stai pe scaun la nici un eveniment din viata ta?

Avantaje lectii de dans particulare, desfasurate la domiciliul dvs sau la scoala de dans, in sala de dans din imagine.
Va bucurati de intimitate, veti fi singuri in sala sau la domicilul dvs, veti invata de 2-3 mai usor, programul este flexibil si agreat impreuna de luni-vineri sau sambata. Beneficiati de toata atentia profesorului care explica in ritmul dumneavoastra si adaptat obiectivelor discutate preliminar.Important:chiar daca nu ai partener vino la DanceTime si puteti invata direct cu instructoarea/ul, dupa caz.


Lectii particulare de dans
In plus la aceste lectii personalizate putem introduce, la cererea ta, si alte target-uri in afara invatarii, cum ar fi ritm foarte intensiv al lectiei pentru cresterea tonusului muscular sau pentru slabire, streching, indreptarea si corectarea pozitiei defectuoase a spatelui dar si de dezvoltare-armonizare a relatiei de cuplu accentuand rolurile in pereche (leader/follower). Bucura-te de experienta DAnceTime acumulata din anul 2005.

Cumpara azi si maine un pachet de dans personalizat cu program flexibil si prinde super reducerea de pana la - 20% pentru orele tinute in sala de dans DAnceTime cu aer conditionat ce arata ca in poza de mai sus!

 


cursuri de  dans - cursuri particulare - Cu scoala de dans DAnceTime
Abonamente
- pachete de lectii particulare personalizate cu orar flexibil intre 9-22:


Abonament Lotus Fun&Joy - miscare si dans in mod frecvent - sunt abonamente de 24 sedinte, trimestriale 36 sedinte, semestriale 48 sedinte sau anuale de 96 sedinte - includ reduceri si lectii bonus fata de pachetul very small si sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi. Cu aceste pachete va vom invata peste 25 stiluri de dans (latino, salsa, de societate, tango, vals, bachata, disco, populare sau dans modern) sau puteti folosi aceste pachete pentru nunta dumnevoastra invatand coregrafii personalizate si colaje. In plus "Lotus" include sugestii pentru diete si lectii de dans cu randament crescut pentru un tonus excelent. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei de la 60 la 90 sau 120 minute. Achitarea lectiilor se face in avans cu cateva zile inainte de incepere.

sali de dans sala de dans lectii particulare

Abonament Small - 6 lectii particulare personalizate condensate - este pachetul potrivit daca sunteti pe fuga inaintea unui eveniment important din viata dumneavoastra (de exemplu nunta).

Dansuri studiate: dansuri latino-americane, dansuri de societate, dansuri populare romanesti si/sau dans sportiv; stilurile fiind - Rumba, Samba, Cha-cha, Salsa, Merengue, Rock`n`roll, Tango Argentinian, Vals vienez, Tango european, Vals lent, Quick-step.
telefon scoala de dans dancetime, scoala de dans sector 2

Cum se face inscrierea? Apelati-ne .

pasul a) apelati numarul de telefon al scolii 0726 328 891 (intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00).

Finalizarea inscrierii presupune completare formular si achitare taxei de abonament (virament sau numerar)

inainte cu cateva zile de incepere.
Lectii de Dans DAnceTime: "Necesarul tau zilnic de Miscare & Relaxare".Actualizat la 27/06/2017

lectii particulare

 

Niveluri in dans/dansatori:

Debutant (incepator), intermediar, avansat si apoi profesionist (performanta). Ce trebuie sa inveti la fiecare nivel...

scoala de dans dancetime lectii dans particulare
Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD