Lectii de dans in particular: dansuri de societate, dansuri latino-americane * Scoala de Dans DAnce Time *

 
lectii de dans particulare - sala de dans dancetime
Bine ati venit! Lectii particulare de la DAnceTime - One to one - pentru necesarul tau zilnic de miscare&relaxare si pentru cei ce stiu ca esentele tari se tin in sticle mici. Cursuri de dans in sali special amenajate (foto din sala in dreapta).

Important: chiar daca nu ai partener vino la DAnceTime si inveti direct cu instructoru/ea, dupa caz.


Lectii particulare de la DAnceTime inseamna miscare, relaxare, program flexibil, slabire-tonus muscular, intimitate fara sa fie alti cursanti in sala, invatati de 2-3 mai repede beneficiand de toata atentia instructorului personal-dansator profesionist, pedagog calm cu rabdare ce explica la nivelul dumnevoastra.


lectii de dans particulare domiciliu acasa sau la sala de dans

Cumpara azi si maine un pachet de dans personalizat cu program flexibil si iti daruim si o super reducere de pana la -20% reducere in sala de dans DAnceTime cu aer conditionat ce arata ca in poza de mai sus!


La noi imbini utilul cu placutul, inveti si te dezvolti personal.

Ritmul lectiei poate fi soft sau cardio dance!

Chiar daca nu ai partener poti sa vii la DAnceTime, inveti direct cu profesorul/a.


Dansurile si nivelurile de dificulate!
Indiferent de nivelul dumnevoastra (incepator, intermediar sau avansat) puteti face miscare, invata sau aprofunda peste 15 dansuri latino-americane, 20 dansuri populare, 5 dansuri de societate, dansuri de club latino precum si dansuri sportive: Tango Argentinian, Vals lent, Merengue, Salsa, Vals vienez, Samba, Rock`n`roll, Cha-cha-cha, Bachata, Tango european, Rumba, Passo-Doble.
lectii dans private


Abonamente lectii particulare personalizate
:

Abonament Lotus Fun&Joy* - miscare si dans in mod frecvent -

sunt abonamente de 24 sedinte, trimestriale 36 sedinte, semestriale 48 sedinte sau anuale de 96 sedinte - si

includ reduceri sau lectii bonus fata de pachetul very small, ele sunt potrivite pentru miscare in mod frecvent, imbinarea utilului cu placutul si ca sa nu mai stati niciodata pe scaun la petreceri, baluri, nunti sau cluburi de dans! Cu aceste pachete va vom invata peste 25 stiluri de dans (latino,salsa, de societate, tango, vals, bachata, disco, populare sau dans modern) sau puteti folosi aceste pachete pentru nunta dumnevoastra invatand coregrafii personalizate si colaje. In plus "Lotus" include sugestii pentru diete si lectii de dans cu randament crescut pentru un tonus excelent. Daca sunteti in forma fizica putem suplimenta durata sedintei de la 60 la 90 sau 120 minute.

Achitarea lectiilor se face in avans cu cateva zile inainte de incepere.


Abonament Small - 6 lectii de dans personalizate condensate - este pachetul potrivit daca sunteti pe fuga inaintea unui eveniment important din viata dumneavoastra si vreti sa invatati numai cativa pasi.


telefon scoala de dans dancetime, scoala de dans sector 2
Inscrierea se face preferabil la sala de dans cu un telefon inainte: 0726 328 891

(telefon apelabil intre orele 10.00 - 20.00 si sambata 10.00 - 18.00)Achitarea pachetului agreat si a lectiilor se face cu cateva zile inainte de incepere (numerar sau virament bancar date de cont aici - click). Anularea si reprogramarea unei lectii se face telefonic cu 24 ore inainte.
Actualizat la 27/06/2017

Lectii dans individuale pt

 

This private dance lessons can be provided also in english. Informations over the phone.

Niveluri in dans/dansatori: Debutant (incepator), intermediar, avansat si apoi profesionist (performanta). Ce trebuie sa inveti la fiecare nivel...

Copyright Dance Time © 2007 - solutie DWD